Annonse

Test: Petite Chérie Avion Air

Som de fleste kanskje vet har vi en gutt på snart 2 og en jente på snart 7. Likevel har vi faktisk aldri hatt en trille i hus!

Helt fra Live var liten har vi helt bevisst valgt å prioritere ferier i Norge og Norden – fremfor varmere strøk. Derfor har vi egentlig aldri kjent på noe behov for å ha en lett reise-trille i tillegg til barnevognen.

I sommer skal vi til Spania og da passet det jo veldig bra at Jollyroom lurte på om vi ville teste Petite Chérie Avion Air.

I starten var jeg ikke veldig imponert. Komforten for både barnet og den som triller er virkelig i en helt annen liga på den andre barnevognen vår. Jeg måtte etter hvert minne meg selv på at dette selvfølgelig ikke er ment å være en hovedvogn. Dette skal være en ekstravogn.

Etter at jeg begynte å tenke slik ble jeg mye mer positiv – og vi har faktisk brukt den mye!

Den er utrolig lett å legge sammen og får plass nærmest over alt. Jeg kjører verdens minste bil, en E-up, og det er ingen problemer å få trillen ned i «bagasjerommet» (om man i det hele tatt kan kalle det det, haha).

En annen ting jeg elsker med denne trillen er at den har lufthjul. Det har jeg ikke sett på slike triller tidligere. I kombinasjon med fjæringen gir det barnet overraskende god sitte- og liggekomfort.

Den har også relativt stor plass til oppbevaring i kurven under.

Gutten vår blir som nevnt snart 2 år. Han er veldig lang for alderen, så jeg tviler på at han kommer til å bruke denne mer enn i år – men vognen er tiltenkt opp til 3 år.

Det finnes også adaptere å få kjøpt til trillen som gjør at du lett kan feste bilstoler fra Maxi-Cosi på understellet.

Gleder oss til å bruke trillen mye gjennom sommeren. Anbefales!

Du kjøper den her. Akkurat nå er det -25% + FRI frakt på den.

// Reklame//

This kitchen is for…

Heldige Live har fått masse nytt til lekekjøkkenet sitt fra Jollyroom.

Vi digger de fine trelekene fra JaBaDaBaDo.

JaBaDaBaDo designer og produserer egne treleker med glade farger, herlige møbler til barnerommet, morsomme musikkinstrumener for barn, babyuroer og kosedyr.

Masse GØY med andre ord!

God påske!

// Inneholder sponsede produkter //

Tid for lek

Ingenting er koseligere enn å leke ute i egen hage. Husker fra jeg var liten at jeg kunne sitte i timesvis på husken eller i sandkassen – gjerne helt alene.

Denne sommeren har vi endelig begynt å komme i orden utenfor huset vårt også.

Heldige lillebror har fått både ny sykkel og sandkasse fra Jollyroom.

Sandkassen er fra Woodlii og er utformet som en liten båt. Både Live på 6 og Levi på 1 digget den. Perfekt med soltaket som beskytter på varme dager – og benker som kan felles ned og dermed fungerer som lokk.

Sykkelen er av merket Pinepeak – og er uten tvil den fineste barnesykkelen jeg har sett!

Sandkassen finner du HER. Sykkelen finner du HER.

Innlegget er skrevet i samarbeid med Jollyroom.

Classic Petite

// Annonse i samarbeid med Daniel Wellington //

Bruker du koden «JULIEHOLEDW» får du nå 15% rabatt på alt i nettbutikken inne hos Daniel Wellington. Koden er gyldig til og med 31. juli.

Liker så godt den nyeste modellen, Classic Petite Bondi. Kan ikke huske sist jeg hadde en klokke med hvit rem, men det er jo så sommerlig og fint.

Dette skjer ikke av Ida Lórien Ringdal. Kanskje den beste – og mest aktuelle – diktsamlingen jeg har lest!

Sjekk den fine genseren svigermoren min har strikket til meg. Den er så fin! For de som måtte lure så er dette Tonegenseren fra strikkeboken til Line Langmo.

#danielwellington #DWClassicPetite #ad @danielwellington

Jollyroom + Tom Joule

Live og Levi var så heldige å få DEN fargeglade og kule pakken fra Jollyroom her om dagen. Jeg elsker fargesterke klær til barn, men kan styre meg for en del av disse Disney greiene.

Jeg hadde faktisk ikke hørt om Tom Joule før, men disse plaggene blir nok ikke de siste fra dette merket her i huset.

Digger at klærne kommer i hele «sett» i ulike mønstre.

De vanntette gymposene er helt suverene. Perfekte til en tur i svømmehallen, våte bytteklær i barnehagen og gymtøy. Tommel opp!

Direktelinker jente:

regnkåpe – støvler – fleecestrømper til støvler – gympose

Direktelinker gutt:

støvlersolhatttightsgympose

u n p l u g & p l a y

/ Sponset innlegg i samarbeid med Name It /

Kjenner du av og til på dårlig samvittighet fordi du har brukt for mye tid online? Jeg synes hvert fall at det av og til er både godt – og nødvendig – å bli minnet på å logge AV.

Selv om jeg er pedagog synes jeg ofte det er vanskelig å komme på gøye og «nye» ting å gjøre – spesielt om det er dårlig vær og barna vil være inne.

Går du innom din lokale Name It butikk denne våren får du utdelt spennende aktivitetskort i kategoriene: Malelek, naturens lekeplass, kjøkkenlek, lag dine egne kostymer, kreativ lek, naturkunst, papp- og papirlek, pappas barneleker og mammas barneleker.

Utrolig mange kule leker og aktiviteter som har gått helt i glemmeboken. SÅ gøy!

Les mer om kampanjen UNPLUG & PLAY på sidene til name it. Der finner du oversikt over kortene og youtube-snutter som forklarer aktivitetene.

b a b y , h u g m e

P3260106For information in english: scroll down to the bottom of this blogpost – or check out bbhugme here.

Som mange sikkert har fått med seg er vi så inderlig heldige at vi venter en liten prins til sommeren.

Kroppen min + graviditet viser seg å være en dårlig kombinasjon – og jeg har slitt med kvalme hele veien (denne gangen også). Nå som det plutselig er under 100 dager igjen begynner det å murre godt i bekkenet og jeg har sovet ganske dårlig i det siste.

Jeg ble kontaktet av bbhugme som lurte på om jeg kunne ha lyst til å teste puten deres. Jeg hadde lest en del om den på forhånd, men hadde allerede en lignende pute fra svangerskapet med Live (som ikke fungerte i det hele tatt) – så jeg tenkte at det kan jeg godt, men jeg tvilte vel egentlig på at den skulle kunne gjøre så mye for meg.

Allerede første natten sov jeg merkbart bedre. Jeg våknet om morgenen i tilnærmet samme stilling som jeg la meg i – og kunne ikke huske at jeg hadde vært våken i løpet av natten. Vi har en liten jente som kommer inn i sengen til oss nesten hver natt og jeg har merket at jeg sover litt som på «nåler» nå som jeg er gravid – i forhold til om hun skal sparke mot magen i søvne. bbhugme fungerte som «magebeskytter» og det var veldig avslappende.

Også det å komme seg opp og ut av sengen om morgenen gikk som en lek. Jeg spratt ut av sengen uten å måtte ake meg ut på kanten først, slik jeg bruker.

Helt vanvittig at en pute skal kunne gjøre så stor forskjell.

P3260129Puten kommer i flere freshe fargekombinasjoner. Jeg liker godt min i lys lilla med sitrongule ringer.

bbhugme%20dusty%20pink_lemon_zpspbkbbw9gDen som måtte tro at puten «bare» er en hvilepute for gravide må tro om igjen – dette er en hvilepute for gravide, en ammepute, et babynest og en kosepute i ett (4 åringen her i huset har allerede lagt sin elsk på den). Ringene man bruker til å «låse» puten med fungerer også som biteringer når babyen begynner å klø i tennene.

IMG_0009

Jeg kunne skrevet i det vide og det brede om denne puten, for den fungerer virkelig –  og den får absolutt tommel opp fra meg!

Inne på sidene til bbhugme finner du alt du ønsker av info. Der kan du blant annet lese dette om puten:

#denfølelsen

Du vet den deilige, avslappende følelsen du kjenner når kroppen synker ned i myk, varm sand en deilig sommerdag?

bbhugme er designet for å gi deg nettopp den helt unike følelsen av behagelig støtte og komfort. Den lange puten former seg lett etter kroppen og gir deg støtte akkurat der du vil.

Er du gravid, er bbhugme den perfekte hvilepute for hele kroppen. Den sørger for at du ligger mykt og godt, og den støtter deg der du trenger det mest, nemlig rundt bekken, korsrygg og mage. Alle de putene du nå bruker mellom bena, under magen og rundt nakken kan erstattes av én lang, formbar pute!

Etter fødselen gir bbhugme både deg og babyen din rom for å slappe av og nyte stundene dere har sammen. Når du bruker den som ammepute, sitter du naturlig og belaster ikke skuldre og nakke. Og når du slapper av i kroppen, smitter det over til babyen din.

bbhugme, med sitt innovative design og funksjonalitet, vil fortsette å dekke dine behov også etter perioden med svangerskap og amming. Bruk puten med fantasi og kreativitet til kos og lek i hverdagen.

Puten er fylt med små kuler, som gjør at den holder formen år etter år. Vi har valgt å lage trekket i silkemyk bambus, som er både miljøvennlig og naturlig, og kjennes godt for både store og små. Trekket er øko-tex sertifisert, og silikonringene som holder det på plass er selvfølgelig BPA-frie. Det gjør at de er populære som biteringer også.

– information in english –

#thatfeeling

bbhugme can be used as a full body pillow during pregnancy. It provides proper support for the most important areas – your belly, pelvis, lower back and legs.

When nursing your baby, bbhugme will hug and support you and your baby in all the right ways, making it easier for both to stay relaxed and focused during this special time. Its natural, soft and eco-friendly materials will mold and shape easily to your body.
bbhugme’s innovative design and functionality will continue to provide for your needs even after your baby is born.

Our way of life is reflected in the pillow as it is produced by eco-friendly bamboo and BPA free silicon pebbles. The pillow and its accessories are certified by OEKO/TEX in addition to food grade certified.

//annonse//

k a o s

IMG_0026

For en tid tilbake kom jeg over tidenes stelleveske på Instagram.

Etter litt googling hit og dit fant jeg frem til jentene bak det norske merket KAOS.

Stellevesken (som også er en sekk) ble bestilt asap. Vesken sitter utrolig godt på Bugaboo buffalo vognen vår – og den er fin.

IMG_0027

Jeg er så heldig at jeg nå i etterkant har fått lov til å prøve andre produkter fra KAOS – og jeg er helt solgt!

Her er det oppbevaringsmøbelet «samlesak» som får kjørt seg.

Fantastisk design og brukervennligheten er rett og slett helt rå.

Til og med Live på 4 år fikser biffen!

IMG_0028

IMG_0029

De fine produktene fra Kaos finner du i flere nettbutikker rundt om, men de kan også bestilles direkte her:

www.itskaos.no.

– CHECK – IT – OUT –

//annonse//

d e s i g n l e t t e r s

Close up melamine plates

Det er ingen hemmelighet at jeg er stor fan av Design Letters.

Live, som nå har blitt 4 år, elsker tall og bokstaver – og hyler i ekstase hver gang Design Letters sender henne en overraskelse i posten. I forbindelse med at vi nå nærmer oss jul får jeg og Live lov til å dele ut en fantastisk pakke til en heldig vinner.

Pakken inneholder alle nyhetene i barnekolleksjonen: den nye fargeboken med tall, fargeblyanter i neonfarger, wallstickers til å måle høyde (gutt eller jente) og to kule snack-fat.

Info om konkurransen finner du på Instagramprofilen min:

@juliehole.

Lykke til!

IGlowlow

Measurewoman

Measureman

//annonse//

a w e s o m e

IMG_3039  Nytt print på soverommet fra fantastisk flinke og morsomme

G L I M R E   D E S I G N 

Hvem har sagt at fødselstavler kun er for barn?

I love it.

IMG_3018

IMG_3063

IMG_3084

IMG_3091Haha, jeg FÅR så flashback til barndommen av alle disse gøye tingene.

IMG_3057

IMG_3059Stine Tynes, den flinke jenta bak G L I M R E  D E S I G N, har både blogg og nettbutikk (trykk for direkte link).

Stine er selvfølgelig også på Instagram :

@GLIMREDESIGN

Anbefaler deg å ta turen innom.

Stine har utrolig mange fine – og forskjellige print!

 //annonse//