* g j e s p *

IMG_1232..ca. slik føler jeg meg i dag..

En i overkant gøy og sosial helg = sliten Julie.

April er en travel måned for oss lærere; kartleggingsprøver, utviklingssamtaler – og man har allerede mange tanker surrende rundt i hodet angående neste skoleår. I dag har jeg i tillegg hatt «jobbesøndag» i forbindelse med stylingjobben min på Kløverhuset. Heldigvis kjenner jeg at den jobben gir meg mer enn den tar. Det er så gøy.

På torsdag er jeg ferdig med vårens utviklingssamtaler – oh joy(!) – og på fredag er det 1. mai og fri. Utviklingssamtaler er faktisk noe mange lærere gruer seg til hvert eneste semester. Jeg kan egentlig ikke helt svare på hvorfor – for det er stort sett en veldig hyggelig affære. I år er jeg i hvert fall velsignet med en utrolig fin foreldregruppe.

Ønsker deg en fin arbeidsuke.

Y t t e r g a n g

IMG_1287Krakken SOL designet av Andreas Engesvik for LK Hjelle er en av favorittene mine her hjemme. Denne krakken var faktisk innom flere «ufrivillige» eiere før den havnet (gratis!) her hos oss – hvor den selvfølgelig blir satt akkurat så stor pris på som den fortjener.

IMG_1307

IMG_1296

IMG_1324

IMG_1330

Yttergang var en av de få endringene vi gjorde på tegningene da vi kjøpte dette husprosjektet. Opprinnelig var huset tegnet med en stor hall, men etter å ha bodd x-antall år uten yttergang var vi ikke i tvil om at dette var et «must have» for oss.

Yttergangen vår er kjempeliten, men den rommer akkurat det den skal – og viktigst av alt: stein og sand som blir med skoene inn stopper der.

Jeg har akkurat kommet hjem fra en impulstur til hagesenteret for å få litt inspirasjon til terrassen. Jeg trodde jeg hadde tankene helt klare – og skulle egentlig bare kontrollsjekke noen småting, men etter kveldens møte med utemøblene til norske Sundays endte jeg opp i den berømte tenkeboksen – igjen.

 

S h e l f i e

IMG_0777

 Jeg får mange spørsmål om de kule betonghyllene vi har på stuen.

Hyllene er laget av ungdomsbedriften Hylla UB ved Sykkylen videregående skole (min hjemkommune).

Utrolig kjedelig at faget entreprenørskap ikke fantes da jeg gikk på skole – jeg ville elsket det!

Om du har lyst på en slik hylle du også kan du kontakte de flinke jentene på:

hyllaaub@gmail.com

IMG_0771

Våren viser seg fra sin beste side i Bergen om dagen, og jeg lengter etter å få gjøre klart terrassen.

Ønsker deg en strålende mandagskveld videre – her er det straks klart for «Frikjent» på TV2.

IMG_0510 IMG_0453 IMG_0457 IMG_0497 IMG_0544 IMG_0546

 

Forrige helg var jeg ute på mitt første oppdrag for Kløverhuset. Det var utrolig gøy å få prøve seg som interiørstylist – og jeg gleder meg allerede til ny uke og nytt oppdrag. Denne gangen gikk turen innom Glass Thomsen og Kid interiør. Elsker å gå rundt i butikker på denne tiden av året – mye nytt og fresht.

Om du vil se flere bilder fra stylingen min – eller lurer på noe angående produktene må du sjekke ut den nye, fine bloggen til Kløverhuset her.

Våren er en herlig tid – nyt helgen.

d e s i g n l e t t e r s

BabyBedlinen

Closeup_kidsoffice

Akkurat nå kjører jeg en fantastisk giveaway på Instagram i samarbeid med Design Letters.

Jeg er superfan av produktene deres og du finner mange bokstaver rundt om på hyller og i skap her i huset.

En heldig vinner stikker av med: fargeblokk, fargeblyanter, lekeklosser – og et sengesett (baby eller junior) i valgfri farge! Utrolig stas å få dele ut slike flotte premier.

Bli med da vel!

– KONKURRANSEN ER AVSLUTTET (20.4.2015) –

Foto: Design Letters

//annonse//