k j ø k k e n

IMG_0952

Kjøkkenet vårt:

 • Innredningen er (matt) Mano fra KVIK
 • Alt av hvitevarer er fra Siemens (kaffemaskin er litt luksus – men absolutt verdt sin vekt i (sort) gull
 • De hvite hyllene og søppelspannet er fra Vipp
 • Den lille, hvite krakken er fra Ikea
 • Barstolene er About a Stool fra HAY (vi har de som har sittehøyde 75 cm)
 • Bokstavene vi har «skrevet» med på innredningen er fra Design Letters
 • Kalenderen på veggen er en wallsticker («This Month») fra Ferm Living 

IMG_1022

IMG_0982

IMG_0937

IMG_0930

IMG_0932

IMG_0926Det prikkete Vipp-spannet er designet av fantastiske Damien Hirst. Spannet ble laget som en limited edition – eksklusivt for Astrup Fearnley Museet.

IMG_0997

 • Klokken er en «Flap clock» fra Habitat
 • Lampen over kjøkkenbordet er Scheisse fra Northen Lighting
 • Stolene er Panton – kjøpt hos ROMTILROM
 • Bananskåla er fra AREAWARE
 • Funky Beatroot – bildet er fra House Doctor
 • Bordet er fra Living (som nå har blitt til Skeidar)

Fortsatt fin pinse til deg!

IMG_2097Nytt innlegg ute på Kløverhuset sin blogg.

Denne gangen har jeg vært på besøk hos fantastiske DAY BIRGET ET MIKKELSEN. Butikken er vel verdt et besøk – kule klær og spennende interiør i fin forening.

IMG_2125

IMG_2353

IMG_2426Stikk innom www.kloverblogg.no for flere bilder og mer info om produktene.

Ønsker deg en strålende helg!

L e k e l o f t e t

IMG_1673«Play is the highest form of research». Albert Einstein

Har tenkt lenge at jeg skulle ha laget noen innlegg om lekeloftet vårt.

Jeg blir ofte spurt om hva som er favorittrommet mitt her i huset – hva jeg er mest fornøyd med. Når man har nytt hus (som man har planlagt fra scratch selv) er det nesten umulig å svare på det spørsmålet – vi elsker jo selvfølgelig ALT!

Spør du Live, derimot – kommer nok svaret før du har fått spurt ferdig: L E K E L O F T E T .

Loftet i 3. etasje var egentlig 2 store soverom, et bad og en gang. For oss ble det meningsløst med et tredje bad – og soverommene var i våre øyne altfor store (begge var på over 20 kvm hver). Vi valgte å droppe badet og flytte veggene på soverommene slik de ble mindre. Dette gjorde at vi i stedet for en liten gang plutselig satt igjen med en stor og åpen stue.

«Heldigvis» for Live har hun en mamma som er over gjennomsnittet opptatt av lek og læring (helst i herlig kombinasjon) – og som gjerne ofrer 1/4 hus på akkurat dette. For Live som har strevet litt med språkinnlæring og hørsel har dette rommet vært GULL verdt. Få ting trener begreper og spontanprat som butikklek.

IMG_1706

IMG_1710

IMG_1715

IMG_1724

IMG_1783

IMG_1711

IMG_1753

Hele seksjonen er STUVA fra Ikea, en fantastisk serie der du har muligheten til å tilpasse alt etter hvilke behov og forutsetninger du har. Vi valgte forresten samme serie til klesoppbevaring på soverommet til Live også.

Resultatet av denne «husprosessen» har virkelig blitt så «oss» som en haug planker kan bli – og jeg velger å tro at om de som kjenner oss hadde fått se 100 forskjellige hus, så hadde de enkelt tippet at dette var vårt.

Bilder fra TV/film/spill-kroken og tegnehjørnet kommer senere.

Ønsker deg en finfin torsdagskveld.

T a m a T o w e l s

IMG_2453

Jeg blir stadig vekk kontaktet av butikker og firma som ønsker å samarbeide med meg – enten det gjelder salg eller markedsføring av ulike slag. Jeg sier stort sett takk, men nei takk. For det første er jeg en travel dame som er i full jobb på et helt annet felt enn dette – og for det andre  jeg tro på produktene jeg ev. skal anbefale. Anbefaler jeg noe på Instagram eller blogg er det fordi jeg virkelig, virkelig mener at «alle» må få se disse tingene.

For et par måneder siden ble jeg kontaktatet av Tama Towels. De lurte på om jeg kunne være interessert i å selge produktene deres her i Norge. Jeg har jo ikke nettbutikk, men likte både det jeg leste og det jeg så – så jeg måtte inn på nettsiden deres for å sjekke ut hva dette var for noe.

OH MY.

De lager altså de vakreste saker. Jeg skrev til de og beklaget at jeg dessverre nok ikke var riktig person, men at jeg gladelig kunne anbefale de til nettbutikker o.l. som jeg tenkte kanskje kunne være en god match. Som takk fikk jeg plutselig DEN pakken hjem på døren her. Herlighet. Snille, snille mennesker altså.

IMG_2515

IMG_2479

IMG_2520

IMG_2530

Jeg kan nesten ikke vente til sol og sommer nå – disse håndklærne blir rådeilige på terrassen. Jeg fikk tilsendt 3 forskjellige kvaliteter: bomull, bomull/bambus – og bomull/lin. Alle håndklærne, eller peshtemals som de egentlig heter, er håndlaget i Tyrkia. Både kvaliteten og designet er amazing – skikkelig luksusfeeling!

Tusen takk // Thank you Tama Towels

//annonse//