Classic Petite

// Annonse i samarbeid med Daniel Wellington //

Bruker du koden «JULIEHOLEDW» får du nå 15% rabatt på alt i nettbutikken inne hos Daniel Wellington. Koden er gyldig til og med 31. juli.

Liker så godt den nyeste modellen, Classic Petite Bondi. Kan ikke huske sist jeg hadde en klokke med hvit rem, men det er jo så sommerlig og fint.

Dette skjer ikke av Ida Lórien Ringdal. Kanskje den beste – og mest aktuelle – diktsamlingen jeg har lest!

Sjekk den fine genseren svigermoren min har strikket til meg. Den er så fin! For de som måtte lure så er dette Tonegenseren fra strikkeboken til Line Langmo.

#danielwellington #DWClassicPetite #ad @danielwellington

PUIK Art

 En ny favoritt her hos meg.

PUIK Art (@puikart) holder til i Amsterdam – et sted hvor det skjer mye spennende på designfronten.

PUIK Art fungerer som et form for kollektiv hvor unge, kule up-and-coming designere får produsert, vist frem – og solgt produktene sine.

Et av hovedmålene er at produktene skal skille seg ut. Det skal være elegant og utfordrende design, men det skal også være funksjonelle bruksting.

Glassene heter RADIANT og er designet av Lara Van Der Lugt.

ALFRED er designet av duoen Nieuwe Heren (digger navnet!) – og er uten tvil den kuleste flaskeåpneren jeg har sett. Den er også utrolig god i hånden.

Jeg elsker, elsker, elsker.

Tubakuba

Etter å ha delt litt bilder og stories fra den fine overnattingsturen vår til Tubakuba har jeg fått mange spørsmål om hva, hvor og hvordan. Skjønner godt dere lurer, så her kommer et litt mer utfyllende svar – til de som ønsker det.

«Tubakuba er tegnet og bygget av studenter ved Bergen Arkitekthøgskole. Prosjektet er finansiert av GC Rieber Fondene og realisert i samarbeid med Bergen kommune.

Formålet med Tubakuba er å fremme friluftsliv og få flere barn ut i naturen. Hytten er ment som et alternativ til telt, og har en helt enkel standard uten vann eller strøm. Her er det soveplass for 2 voksne og 2-3 barn.»

Hytten ligger på toppen av Fløyen og kan brukes av alle. Overnatting bookes her. Det er helt gratis å låne Tubakuba, men det kreves at du skal ha barn med deg på turen – da dette er et tilbud som først og fremst retter seg mot barn og barnefamilier.

Hytten har etter hvert – ikke særlig overraskende – blitt utrolig populær, så ønsker man å booke seg inn bør man vel egentlig sitte klar når de åpner for booking (vi gjorde hvert fall det). All info om neste mulighet for booking finner du på bookingsidene. Man får låne hytten for maks en overnatting av gangen og når du har lånt hytten må du vente 6 mnd. før du kan låne den igjen – dette for at flest mulig skal få benytte seg av den.

Litt praktisk info: Nøkkelen til hytten hentes i 2 etg. i Neumannsgate 1, like ved Konsertpaleet. De har åpent kun mandag-fredag, så skal du låne den i forbindelse med helg/helligdager må du huske å hente nøkkelen den siste hverdagen før fri. Inne i selve Tubakuba er det hverken strøm, vann, senger/madrasser el., så du må selv ta med alt du trenger. Hytten har peis. Inne i hytten finner du nøkkelen til toalettet på Radiostasjonen barnehage, som ligger 2 min. unna. Det kan være at de som har lånt Tubakuba før deg har lagt igjen både ved og dopapir, men for å være sikker er det lurt å ta med selv.

Vi hadde en helt magisk tur!

Tusen takk til arkitektstudentene som har designet/bygget den, til GC Rieber Fondene som har finansiert den – og til Bergen Kommune som velger å dele den med oss alle. En unik mulighet som alle burde benytte seg av.