Test: Petite Chérie Avion Air

Som de fleste kanskje vet har vi en gutt på snart 2 og en jente på snart 7. Likevel har vi faktisk aldri hatt en trille i hus!

Helt fra Live var liten har vi helt bevisst valgt å prioritere ferier i Norge og Norden – fremfor varmere strøk. Derfor har vi egentlig aldri kjent på noe behov for å ha en lett reise-trille i tillegg til barnevognen.

I sommer skal vi til Spania og da passet det jo veldig bra at Jollyroom lurte på om vi ville teste Petite Chérie Avion Air.

I starten var jeg ikke veldig imponert. Komforten for både barnet og den som triller er virkelig i en helt annen liga på den andre barnevognen vår. Jeg måtte etter hvert minne meg selv på at dette selvfølgelig ikke er ment å være en hovedvogn. Dette skal være en ekstravogn.

Etter at jeg begynte å tenke slik ble jeg mye mer positiv – og vi har faktisk brukt den mye!

Den er utrolig lett å legge sammen og får plass nærmest over alt. Jeg kjører verdens minste bil, en E-up, og det er ingen problemer å få trillen ned i «bagasjerommet» (om man i det hele tatt kan kalle det det, haha).

En annen ting jeg elsker med denne trillen er at den har lufthjul. Det har jeg ikke sett på slike triller tidligere. I kombinasjon med fjæringen gir det barnet overraskende god sitte- og liggekomfort.

Den har også relativt stor plass til oppbevaring i kurven under.

Gutten vår blir som nevnt snart 2 år. Han er veldig lang for alderen, så jeg tviler på at han kommer til å bruke denne mer enn i år – men vognen er tiltenkt opp til 3 år.

Det finnes også adaptere å få kjøpt til trillen som gjør at du lett kan feste bilstoler fra Maxi-Cosi på understellet.

Gleder oss til å bruke trillen mye gjennom sommeren. Anbefales!

Du kjøper den her. Akkurat nå er det -25% + FRI frakt på den.

// Reklame//